martes, 3 de abril de 2007

Somàlia, Occident i la destrucció de l'esperança

DEBAT AL CCCB
SOMÀLIA, OCCIDENT I LA DESTRUCCIÓ DE L'ESPERANÇA


dijous 12 abril 2007

El CCCB obre el debat sobre una de les crisis humanes més importants i alhora més oblidades del món, en paral·lel amb la mostra de Metges Sense Fronteres, Somàlia, sobreviure l'oblit.

L'objectiu del debat és analitzar la delicada realitat política i social de Somàlia, un país en crisi permanent des de l'esclat de la guerra civil ara fa més de 15 anys.

17.30h «Estat de desolació» Participen: Jabril Ibrahim Abdulle, director del Center for Research and Dialogue (Muqdiisho, Somàlia), Ibrahim Hassan Addou, secretari d'Afers Estrangers de la Unió de Corts Islàmiques de Somàlia i membre de l'equip de les negociacions de pau de Khartum, Mohamed Abdi Mohamed "Ghandi", antropòleg i historiador, assessor i mediador en els passats processos de pau de Somàlia. Presenta i modera: Kenny Gluck, exdirector d'operacions de MSF-Holanda.

19.30h «La desterritorialització dels clans». Conferència a càrrec de Nuruddin Farah, escriptor somali. Presenta i modera: Alfonso Armada, reporter d'ABC i autor de Cuadernos africanos (Península, 2002)

Organitza CCCB i Metges sense Fronteres

Informació: Entrada lliure, inscripció prèvia

Hi ha servei de traducció simultània al català

Inscripcions: Oficina de Cursos del CCCB
tel. 933 064 133, CCCB Montalegre 5 - 08001 Barcelona www.cccb.org

No hay comentarios: