miércoles, 23 de mayo de 2007

Decreixement info - núm 2

Vet ací el número dos del butlletí Decreixement Info, que us reproduim tot seguit.


*

Decreixement Info - Núm 2

Amb aquest butlletí periòdic us volem informar sobre les novetats i les properes activitats relacionades amb l'Entesa pel Decreixement o el Decreixement. Actualment el reben 482 persones!

Gaudeix del butlletí!

Entesa pel Decreixement


--------------------------------------------------------------------------------

PREN NOTA!


La propera assemblea de l'Entesa pel Decreixement es realitzarà el proper 23 de maig a les 20.00h. Lloc: Infoespai. Pl. del Sol 19, 20 baixos (Barcelona)


Com arribar-hi? Clica aquí!

Si t'agradaria fer petites xerrades sobre el decreixement, hi ha un grup de xerraires que estan preparant materials i guies útils. T'animes? Es reuniran el proper 30 de maig a les 19.30h. Lloc: Infoespai. Pl. del Sol 19, 20 baixos (Barcelona)
Com arribar-hi? Clica aquí!

Si vols aprendre més sobre el decreixement estàs convidat a participar i reflexionar el proper 13 de juny a les 19.30h. Lloc: Infoespai. Pl. del Sol 19, 20 baixos (Barcelona)
Com arribar-hi? Clica aquí!

Participacció



Participa activament!

Si estàs interessat/da en participar activament recorda que ho pots fer omplint el qüestionari disponible a la web. Accedeix des d'aquí!

I recorda que hi ha un fòrum a la web que espera de la teva participació i un wiki on pots anar aportant continguts!

Ecotopia Biketour '07 + Massa Crítica en bicicleta

Si t'agrada la bici estàs de sort! Aquest any l'ecotopia bike tour sortirà de Barcelona l'1 de juny per arribar a Portugal unes setmanes més tard. Estem teixint alguns lligams per poder fer alguna activitat relacionada amb el decreixement. T'hi apuntes? Si tens propostes pots escriure al fòrum, escriure'ns un mail a info@decreixement.net o venir a la propera assemblea el 23 de maig a les 20.00h! ++ http://www.thebiketour.net/

La massa crítica és una bicicletada reivindicativa que flueix pels carrers de la ciutat els primers divendres de cada mes. El proper 1 de juny sortirà de pl. Universitat a les 20h i servirà com a tret de sortida de l'Ecotopia Biketour '07! La bicicleta és el vehicle del decreixement. T'hi apuntes? :)

+ activitats

Jornades sobre Decreixement a Osona
>> Consulta el programa complet
aquí!

25 de maig - 20.00h :: Xerrada: Canviar el nostre sistema de necessitats i redefinir la riquesa i el benestar a càrrec del filòsof Joaquim Sempere + Taller sobre consum crític a càrrec de Marta Fonolleda. Lloc: Vic. Museu de l'Art de la Pell de. C/ Arquebisbe Alemany, 5.

Com arribar-hi? Pulsa aquí! (Hi pots anar amb Renfe Rodalies o en Autobús interurbà)

1 de juny - 20.00h :: Tertúlia: La pagesia al marge del model agroindustrial a càrrec de Pep Riera i Maria Giner. Lloc: Vic. Cafè de l'Orfeó. Pl. Santa Cecília s/n.

Com arribar-hi? Pulsa aquí! (Hi pots anar amb Renfe Rodalies o en Autobús interurbà)

5 de juny - 19.00h :: Xerrada i debat: Decreixement econòmic i consum racional a càrrec d'Enric Duran, de l'Entesa pel Decreixement. Lloc: Barcelona. Organització de consumidors i usuaris. C/ València 178, entl 3a. Organitza: Acrac - Alternatives al consum

Com arribar-hi? Clica aquí!

es cerquen...


Persones que ens ajudin a traduïr la web al castellà. Els que us heu apuntat per realitzar tasques de traducció ens posarem en contacte en breu amb vosaltres! si t'interessa envia'ns un correu: info@decreixement.net

passa-ho!


Aquest butlletí és de lliure difusió. Utilitza'l i passa'l a qui pensis que
pot estar interessat/da!

Gràcies per la teva atenció! Esperem la teva participació :)

No hay comentarios: