martes, 3 de julio de 2007

Atenció! Atenció! Serge Latouche d'aquí 1 hora al centre d'Estudis Africans de Barcelona!

El dimarts 3 de juliol, a les 17.15 h, Serge Latouche pronunciarà la conferència inaugural de les jornades: "Dinàmiques socials, lógiques econòmiques a l'Àfrica" que organitza el Centre d'estudis africans del 3 al 6 de juliol.

També recordem que el dimecres dia 4, pocs minuts després de les 10 h, l'Antoni Bassas entrevistarà Serge al Matí de Catalunya Ràdio.

Com sol fer cada vegada que ha de fer un desplaçament en avió, Serge es queda a Barcelona uns dies més i ha expressat el seu interès per tenir una trobada de caràcter informal amb un grup (reduit) de persones implicades, d'una manera o altra, en teixir una xarxa d'objectors al creixement al nostre país, per tal de tenir un intercanvi d'idees i coordinar iniciatives, allà on sigui possible.

Per motius d'agenda, hem organitzat la trobada el proper dijous, dia 5 de juliol, a partir de les 16.30 h i fins les 20 h (aproximadament), a la Fundació Bofill, al carrer Provença 324.

Ens faria il·lusió comptar amb la teva participació, i en tot cas ens aniria molt bé rebre una confirmació (o no) d'assistència.
Com sempre, gràcies als companys de decreixement.net.

No hay comentarios: