martes, 22 de enero de 2008

Presentació del llibre El futur del Fòrum Social Mundial, avui dimarts!!

ESPAI Icaria us convida a la presentació del llibre:


EL FUTUR DEL FÒRUM SOCIAL MUNDIAL



Autors: Éric Toussaint, Walden Bello, Olivier Bonfond, Immanuel Wallerstein, Wangui Mbatia, Michael Warschawski, Miguel Romero, Josep Maria Antentas, Esther Vivas, Hassan Indusa, Pierre Rousset.

A càrrec de:
Josep M. Antentas i Esther Vivas, coautors de l’obra, Jaume Botey, professor de la UAB, Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau i professor de la UAB


Dimarts, 22 de gener a les 19 h
ESPAI Icaria
C/ Arc de Sant Cristòfol, 11-23
08003 Barcelona
Tel. 93 269 13 75
http://www.icarialibreria.com/


El Fòrum Social Mundial ha esdevingut un referent internacional per a les forces oposades al neoliberalisme. Més enllà de l’èxit indubtable que el procés del Fòrum ha tingut, aquest també s’enfronta a importants desafiaments i reptes de futur. Després de set edicions, el Fòrum necessita mantenir-se com un instrument útil i vital, evitant caure en rutines i en dinàmiques d’institucionalització que podrien ofegar-lo, per a poder continuar sent un projecte inspirador per a la resistència a la globalització neoliberal. Aquest llibre reflexiona sobre els assoliments, límits i reptes del procés del Fòrum Social Mundial a través de les opinions de diferents autors compromesos i que aporten diversos punts de vista.

No hay comentarios: