lunes, 9 de marzo de 2009

Anem a Estrasburg per protestar contra l'OTAN
L'OTAN celebra el seu 60è. aniversari al Parlament d'Estrasburg. Des de diferents moviments pacifistes i antimilitaristes europeus s'ha iniciat una campanya de protesta (http://www.no-to-nato.org/) que proposa que, més que celebrar-ho, es vagin dissolent. Les activitats a Estrasburg consistiran en una contra-celebració amb conferències on s'espera la presència de Noam Chomsky, Bianca Jagger i Malalay Joya, a més de manifestacions i bloqueigs. El 3 d’abril hi haurà activitats del tipus xerrades i conferències, el 4 d'abril al matí intentarem bloquejar pacíficament la seu del Parlament europeu perquè no entrin els comandaments de l'OTAN. El mateix dissabte 4 al migdia ens manifestarem amb el lema "No a l'OTAN, no a la guerra" pel centre d'Estrasburg. L'organització preveu desenes de milers de participants. El diumenge 5 d’abril hi haurà xerrades, reunions i assemblees finals dels activistes allí presents. L’allotjament està garantit amb un campament que s’està organitzant al mateix Estrasburg. No ens caldrà patir per la nostra "seguretat" perquè està anunciada la participació de 15.000 policies francesos i 15.000 d'Alemanya.

Les dades pràctiques del viatge en autobús són les següents:


Sortida: 20h Pl. Universitat de Barcelona del dijous 2 d'abrilArribada al campament antimilitarista: Cap a les 12h del migdia del 3 d'abril, amb temps per assistir a les conferències de la contra-celebració.


Tornada: 17h del diumenge 5 d'abril del campament o del centre d'Estrasburg segons pactemArribada a la Pl. Universitat de Barcelona cap a les 9h del matí del dilluns 6 aproximadament.


Si vols venir amb nosaltres només has d’enviar un correu electrònic a 2009otanno@gmail.com. El preu aproximat del bitllet d'autocar des de Barcelona serà de 90€ per persona.


A casa nostra la campanya la va començar a promoure Justícia i Pau i la Plataforma Aturem la Guerra i compta amb el suport de la Federació Catalana d’ONG de Pau.


Les assemblees de coordinació són cada 2 dijous (la propera el 5 de març) a Justícia i Pau (c/ Rivadeneyra nº6, 3er pis, (M) Catalunya, de Barcelona) de 19,30 a 21h.


Tothom està convidat a participar-hi.

No hay comentarios: