miércoles, 22 de abril de 2009

Sant Jordi a l'Espai Icaria (una setmana de preus anti-crisi!!)







Amigues & amics:

Aquest any hem decidit transformar la Diada de Sant Jordi en la Setmana del Llibre a l’ESPAI Icaria.

A partir de dilluns 20 a la tarda i fins al dissabte 25 al matí, tots els llibres tindran un 10% de descompte. A més, per cada 25 € de compra podreu escollir un llibre (d’Icaria editorial) de regal (*).

Mantenint els temes en què estem especialitzats, hem intentat seleccionar títols d’interès a preus ajustats a l’època que els bancs i les multinacionals, amb una petita ajuda dels governs, ens estan obligant a viure; és a dir, preus per a lectores i lectors amb pressupostos d’emergència.

Les comandes que rebem durant aquesta setmana també tindran el descompte del 10% i l’obsequi d’un llibre per cada 25 € de compra (sense incloure despeses d’enviament).

Podeu fer-vos una idea anticipada visitant la nostra web, especialment la secció de Novedades i de Absolutamente recomendables. Encara que la majoria dels llibres que tindrem a l’Espai també apareixen a la nostra web, hi haurà títols que, perquè estan exhaurits o “en vies d’extinció”, només els trobareu a la llibreria; per això, si teniu intenció de regalar o regalar-vos algun llibre, us recomanem que ens feu una visita.

Com veieu, intentem que aquesta primavera ningú es quedi sense la seva terapèutica dosi de lectura, ja sigui assaig, narrativa o poesia. Esperem la vostra visita!

Us recordem el nostre horari:
Dilluns, de 17 a 20h
Dimarts a divendres, d’11 a 14h i de 17 a 20h
Dissabtes, d’11 a 14h

El dia 23 també ens trobareu a les Rambles, aproximadament davant de l’església del Carme (parada núm. 50)

(*) Podreu escollir entre una àmplia selecció de títols que tindrem exposats a la llibreria (assaig, novel·la, poesia)

Salutacions cordials,

Espai Icaria – Llibreria



No hay comentarios: