domingo, 28 de junio de 2009

Festa de Solidaritat amb la Llibreria Pròleg. 11 de juliol

FIESTA SOLIDARIA


Dissabte, 11 de juliol
Festa de Solidaritat amb la Llibreria Pròleg
20h. La Sala (Espai Francesca Bonnemaison. Vestíbul)
22h. El Pati (Espai Francesca Bonnemaison. Primera planta)


Activitat solidària que se celebra per a recollir fons per a la Llibreria Pròleg.

Fundada per un grup de dones del moviment feminista amb la intenció de promoure la literatura de i sobre les dones, i oferir un espai de trobada, Pròleg és quelcom més que una llibreria especialitzada. Des de 1991 forma part de l’espai cultural de Barcelona i durant aquests anys s'ha convertit en un punt de referència nacional i internacional del moviment feminista.

L’1 d’agost fineix el contracte de lloguer de la llibreria, que des de fa 18 anys està situada al C/ Dagueria. Tot i estar en actiu i amb la voluntat ferma de cercar noves formes de finançament, un lloc assequible on poder continuar la tasca i noves hereves per aquest projecte que està viu, la prioritat ara mateix és fer front a les despeses de trasllat i de rehabilitació d’un local que garanteixi la continuïtat d’aquest espai.

Per aquesta raó, comptarem amb cantants, músiques, artistes i rapsodes que, de manera desinteressada, actuaran a La sala (Vestíbul) de 20 a 22h. El públic assistent contribuirà amb l’adquisició d’un bo de solidaritat (10 €).

A les 22h., ens traslladarem al pati on es podran adquirir consumicions solidàries de menjar i veure, i comptarem amb la participació voluntària de DJ’s i la organització d’una rifa de productes culturals, i moltes altres sorpreses.

Si voleu mostrar el vostre suport personal podeu aportant creacions, per a incloure a la rifa. Si us animeu, contacteu amb el Centre.

Comptem amb totes vosaltres per ajudar-nos a fer la màxima difusió possible.

Us hi esperem!!!

Organitza: Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison



No hay comentarios: