jueves, 15 de octubre de 2009

17 i 18 d'octubre de 2009. Fem possible el decreixement! / 17 y 18 de octubre de 2009. ¡Hagamos posible el decrecimiento!


[CAT]

Moltes persones pensem que la crisi multidimensional (ecològica, econòmica, política i social) i la crisi del creixement (financera i energètica) que afrontem avui en dia són un motiu i una oportunitat per deixar enrere el capitalisme. Per això, grups de persones arreu del territori apostem de forma cada vegada més ferma i conscient per construir col·lectivament una nova cultura política, del treball, de la vida i de la nostra relació amb la natura. Volem fer passos per engegar una nova societat, que ens permeti treballar i viure dignament, que no necessiti el creixement econòmic il·limitat i no fomenti l'acumulació de poder en poques mans. T'hi apuntes?


Et convidem a participar en les Trobades per a la cooperació local, que tindran lloc el proper 17 i/o 18 d'octubre de 2009 a...

[CAST]
17 y 18 de octubre de 2009. ¡Hagamos posible el decrecimiento!Muchas personas pensamos que la crisis multidimensional (ecológica, económica, política y social) y la crisis del crecimiento (financiera y energética) que afrontamos hoy en día son un motivo y una oportunidad para dejar atrás el capitalismo. Por ello, grupos de personas en todo el territorio apostamos de forma cada vez más firme y consciente para construir colectivamente una nueva cultura política, del trabajo, de la vida y de nuestra relación con la naturaleza. Queremos dar pasos para poner en marcha una nueva sociedad, que nos permita trabajar y vivir dignamente, que no necesite el crecimiento económico ilimitado y no fomente la acumulación de poder en pocas manos. ¿Te apuntas?
Te invitamos a participar en los Encuentros para la cooperación local, que tendrán lugar el próximo 17 y / o 18 de octubre de 2009 en:

No hay comentarios: