martes, 15 de diciembre de 2009

Tercer aniversari(o) de la Llibreria Icaria!!

Benvolguts amics i amigues:

Enguany la llibreria Icaria farà tres anys. Tres anys, des del barri de Sant Pere, des del "Forat de la Vergonya" oferint-vos un espai per al pensament crític i les propostes transformadores. I també, és clar, oferint-vos llibres i més llibres de les nostres especialitats: relacions nord-sud, ecologia, gènere, moviments socials i un univers de propostes i dissidències amb l'objectiu de criticar i canviar la realitat.

Ens agradaria compartir amb vosaltres aquest aniversari, i la nova distribució de la llibreria, i per tant us convidem a celebrar-ho amb nosaltres el dissabte 19 de desembre a les 18h; la trobada, com no podia ser a un altre lloc, és a la llibreria (c/arc de sant Cristòfol 11-23). Farem un petit berenar, brindarem amb cava i us oferirem un obsequi.

Per altra banda tenim també altres novetats que us poden interessar:

Per als clients de la llibreria:

• Carnet amb un 5% de descompte per als clients habituals de la llibreria.

Per als clients web:

• Butlletins quinzenals de novetats editorials i d'activitats (tan sols registrant-se a la web de la llibreria).
• Obsequis, cortesia de l’editorial Icaria, i ofertes puntuals (costos d'enviament gratuïts a partir dels 50€...) dels quals informarem als butlletins.

Per a col·lectius, organitzacions i entitats:

• Ofertes especials a grans comandes de llibres (a partir de 200€).

• Cerques bibliogràfiques de diversos temes: Sobirania alimentària, ecologia, relacions nord-sud, cooperació, gènere, transformació social.

Finalment només desitjar-vos bones festes i esperar veure-us el dia 19 de desembre a les 18h.

Salut.

Llibreria Icaria.




Renfe
Estació ARC DE TRIOMF


Busos
17, 19, 39, 40, 41, 42, 45, 51, 141 i B25


Metro
L-1 (vermella): Estacions ARC DE TRIOMF (Sortida Avda. de Vilanova) i URQUINAONA (Sortida Jonqueras). L-4 (groga): Estacions URQUINAONA (Sortida Jonqueras) i JAUME I (Sortida Via Laietana).

No hay comentarios: