lunes, 11 de enero de 2010

Dimecres 13 de gener a les 19:00 a l'Espai Icaria: Conversa amb Éric Toussaint



Conversa amb l'Éric Toussaint entorn la situació econòmica al món entrant al 2010.

Dimecres 13 de gener a les 19:00 a l'Espai Icaria.

Des de l'Espai Icaria, i amb motiu de la publicació del seu llibre 50 preguntes i 50 respuestas sobre la deuda, el FMI y el Banco Mundial, volem convidar-vos a un diàleg amb l'Éric Toussaint a la nostra llibreria.

El sistema capitalista es troba en un moment de reconfiguració. La crisi econòmica mundial i l'horitzó finit dels recursos naturals planteja nous reptes per analitzar i fer capgirar la situació actual. Éric Toussaint ens respondrà a moltes més de 60 preguntes sobre la situació econòmica actual i noves perspectives de denuncia i transformació.

L'historiador i economista Éric Toussaint té una llarga experiència com a activista contra les desigualtats nord-sud. La seva critica del capitalisme recull interessants anàlisis de les seves institucions i de les seves polítiques econòmiques. Doctor en ciències polítiques per les universitats de Lieja i París-VIII, president del CADTM Bélgica, membre del Consell Internacional del Forum Social Mundi al i de la Comissió presidencial d'auditoria integral de la deute de Ecua dor, autor de El banco del sur y la nueva crisis internacional (El Viejo Topo, 2008),Banco Mundial. El golpe de Estado permanente (El Viejo Topo, 2007), La bol sa o la vida. Las finanzas contra los pue blos (Clacso, Buenos Aires, 2004) i coautor de moltes altres obres.





Espai Icaria

Arc de Sant Cristòfol, 11-23 Metro L1 i L4: Urquinaona, Arc del Triomf i Jaume I

No hay comentarios: